vaderdagkado workshop worst maken

Vaderdagkado Workshop Worst maken

Datum naar keuze

Voeg toe aan je agenda
Deel dit event

Beschrijving

Het Vaderdagkado: Op deze Vaderdagworkshop Worst maken ga je samen met je vader zelf aan de slag! Voor het hele (zelf samen te stellen) gezin een leuk uitje. Op onze boerderij beginnen we met een uitgebreide rondleiding en bezoeken we de varkens en de kippen. Uiteraard onder het genot van een kop koffie, thee en limoonade. Je krijg uitleg over het leven van de dieren, de verzorging en het eten. Daarna gaan we in het Kooklokaal van Dinja aan de slag om worst en hamburgers te maken. Wij zorgen voor de materialen en de uitleg, jullie gaan met het gezin samen worst maken. De smaak en samenstelling bepalen jullie zelf, aan de hand van een aantal recepten en onze uitleg.

vaderdagkado workshop worst maken

Vervolgens ga je de worst en hamburgers zelf bakken en klaarmaken op een zelfgemaakt broodje met verschillende toppings. Bij mooi weer doen we dat op de barbecue buiten en anders is het in het Kooklokaal ook retegezellig. Aan het eind van de workshop kun je lekker onderuitgezakt genieten van je eigen gemaakt broodjes worst en hamburger, met een lekker drankje. Daarnaast heb je nog ruim twee kilo zelfgemaakte worst en hamburgers om mee naar huis te nemen. Aan het eind van deze workshop zit je dus goed vol en hoef je geen diner meer. Met dit vaderdagkado heeft dus de hele familie pret!

vaderdagkado workshop worst maken
vaderdagkado workshop worst maken
Inhoud Workshop

Deze Vaderdagworkshop Worst maken kun je volgen met twee volwassenen en twee kinderen en kost €195 totaal, elke persoon meer kost +€15. De workshop duurt in totaal ruim drie uur en is inclusief  koffie, thee, limonade, materiaal, zelfgemaakte worst en hamburger, diner, 2 drankjes pp en gebruik van kookschort.

Waardebon en datum

Bij bestelling van de workshop ontvang je per post een mooie waardebon, inclusief een droog worstje om vader alvast kado te doen. De datum van de workshop wordt in overleg met jullie bepaald en hoeft dus niet perse op Vaderdag zelf plaats te vinden. Moment van de workshop kan in de middag (bijvoorbeeld bij een jong gezin), maar mag ook in de avond. Heb je al een voorkeur voor een datum? Vermeld dit dan bij het veld Extra Informatie, aan het eind van je bestelling.

Geef je vader liever iets kado om van te snoepen? Kies dan voor het Vaderdag pakket gevuld met paté, pretzels, GuinessChocoCake, droge worst, Wiskey en bier!

Aanmelden

Workshop voor 4 personen Hoeveelheid tickets:
Prijs per ticket: 195,00

Opties

Naam Hoeveelheid Prijs
1 extra persoon
100 Left:
20,00
2 extra personen
100 Left:
40,00
3 extra personen
100 Left:
60,00
4 extra personen
100 Left:
80,00
Hoeveelheid Totaal

Ga naar de bovenkant