workshop hamburger maken

Workshop Worst en Hamburger maken grillen en opeten

Voeg toe aan je agenda
Deel dit event

Beschrijving

Wij zorgen voor een dag die je niet snel vergeet! Tijdens deze workshop hamburgers maken ga je aan de slag met je eigen worst en hamburgers en bereid je ze vervolgens op de bbq. Samen genieten we van een heerlijke dag met een goed gevulde maag en een lekker drankje.

Tijdens deze workshop starten we met een lekkere bak koffie, thee en wat lekkers en vertelt boerin Inge je alles wat je wilt weten over de Goed Gevulde Boerderij, de varkens en de gewassen. Tijdens de rondleiding kun je de dieren zien en kom je alles te weten over het boerenleven. Vervolgens maken we samen farce. Dit is het deeg voor de worst en de hamburgers. Het vlees komt van onze eigen varkens die een supergoed leven hebben gehad. Het is mogelijk om in plaats van varkensvlees, rund- of kipvlees te gebruiken. Je kiest je eigen kruidensamenstelling voor jouw favoriete worst en hamburger.

Wanneer de worst en hamburgers gemaakt zijn grillen we die af op de bbq, samen met de broodjes. We gaan aan het werk met topping en een lekker sausje maakt het geheel af. Een deel van de worst en hamburgers gaan op, de rest neem je mee naar huis. Zorg voor een koeltas, dan kun je je vlees zo vers mogelijk mee naar huis nemen en thuis direct invriezen.

workshop hamburgers maken
workshop hamburgers maken

Bij aankomst van de workshop hamburgers maken staan de koffie, thee en gebak klaar en brengen we een bezoekje aan de varkens en kippen. Daarna gaan we samen hamburgers en worst maken. De tweede helft van de workshop bestaat uit het grillen en opeten van het vlees. De totale workshop duurt ongeveer 3 uur en eindigt met een goed gevulde buik.

De workshop worst en hamburgers maken kost €69 per persoon, met minimaal vier deelnemers. Minder deelnemers kan, de gehele workshop kost dan €276. Kies in dat geval voor vier deelnemers in het invoerveld hieronder. Meer deelnemers kan binnen de geldende Corona-regels.

De workshop worst is inclusief materiaal, koffie, thee met iets lekkers. De workshop vindt plaats op onze Goed Gevulde boerderij in Halle. In overleg kan de workshop ook plaats vinden op een locatie naar keuze. Daarvoor rekenen we een reisvergoeding van €50 per uur. We nemen van te voren altijd even contact met je op over details, wensen en voorkeuren.

workshop hamburger maken
workshop hamburgers maken

Wil je deze workshop voor een privé-gezelschap of op een andere datum? Of heb je andere vragen? Mailen, bellen of appen kan altijd naar: inge@degoedgevulde.nl of 06-45810956

Wil je graagworst maken zonder menu, dat kan ook. Kies dan voor de workshop Worst maken.

Liever alleen koken, dat kan Kooklokaal Bij Dinja. Kijk hier voor meer info.

Onze Varkens

Onze varkens zijn een kruising van Duroc-varken en onze eigen wild zwijnbeer. Het varkensvlees is heerlijk een eerlijk: roder, malser en lekkerder. De varkens groeien langzamer en worden anderhalf jaar oud voordat ze naar de lokale slager gaan. Alle tijd voor het varkensvlees dus om smaak te ontwikkelen. Doordat ze langzamer groeien houden ze meer energie over voor hun gezondheid. De varkens zijn bijna niet ziek, waardoor we nog nooit antibiotica of (groei)hormonen nodig hebben gehad! Op deze manier produceren wij verantwoord vlees. Onze moederzeugen zijn Durocs: dat prachtig vetdooraderd vlees geeft, net als Mangaliza-varkens. Deze vetmarmering geeft smaak aan het varkensvlees. De aminozuren uit oa noten worden opgeslagen in het vet en dat proef je dus terug! Deze kruising is hetzelfde als het bekende Iberico-varken uit Spanje. Naast een varkensoor kun je ook onze ham proeven en je wilt niet meer anders!

Met natuur, plant, boer en dier maken wij op de Goed Gevulde Boerderij zwijnenvlees, geluk, knuffelolie en nog veel meer!’

Daarbij doen wij drie dingen anders: andere rassen, ander voer, ander leven. Hierdoor smaakt jouw voedsel lekkerder en is het gezonder, hebben de dieren een beter leven en zijn wij als boer gelukkiger. En dat allemaal in onze kleine Achterhoek, waar het leven simpel en mooi is. Je bent altijd van harte welkom om ons te bezoeken en een soepkip te komen kopen!

Wil je meer weten over het complete verhaal achter onze producten? Kijk dan op deze pagina van De Goed Gevulde Boerderij. Samen met heel veel Caring Farmers werken wij aan een nieuw voedselsysteem. Wil je meer weten over onze inclusieve manier van dieren houden? Kijk dan op de site van Caring Farmers. Daarnaast zijn er nog veel meer gave Achterhoekse ondernemers zoals wij, check ze op de site van Achterhoeks Streekproducten. Ook de site van Slow Food Nederland laat prachtige voorbeelden zien van boeren die het anders doen.

Aanmelden

Ticket type: Hoeveelheid tickets: Prijs per ticket:
Workshop pp incl BBQ, minimaal 4 deelnemers
69,00
Hoeveelheid

Titel

Ga naar de bovenkant