workshop varken uitbenen

Workshop varken uitbenen

Totaal aantal plaatsen 8
Voeg toe aan je agenda

Datum en tijd:

20 december 2020 13:00 - 17:00

Locatie

De Goed Gevulde , Halle

Deel dit event

Beschrijving

De beste workshop uitbenen vind je hier !
Altijd meer willen leren over het slagersvak? Dan is dit je kans. We gaan een compleet varken verwerken en jij mag samen met meesterslager Bernard het mes hanteren.
Varkensvlees van de lokale slager workshop uitbenen Varkensvlees bestellen
workshop worst maken

We starten met uitleg over de varkens, en je mag in de wei met de varkens ravotten. Je krijgt uitleg over de groei, het voer, de leefruimte en alles wat je nog meer wilt weten. Daarna staat de koffie en thee klaar en start de workshop uitbenen. We gaan met meesterslager Bernard aan de slag om samen een varken uit te benen: je gaat zelf snijden. Je leert alles over de verschillende vleesdelen, de bereiding van het vlees en verschillende snits. Deze workshop heeft maximaal acht deelnemers. Zo krijgt iedereen de tijd om te snijden en vragen te stellen.

workshop uitbenen
workshop uitbenen
De workshop kost €79,50 per persoon, inclusief koffie en thee en taart. Je krijgt één kilo zelf uitgebeend en uitgezocht vlees mee naar huis. Meer vlees mag je meenemen voor 15 euro per kilo. Ben je met een eigen groep, kun je niet op deze datum of heb je een andere vraag? Mailen kan altijd naar: inge@degoedgevulde.nl.

Aanmelden

Workshop Hoeveelheid tickets:
Prijs per ticket: 79,50
Hoeveelheid Totaal

Go to Top