workshop varken uitbenen

Workshop varken uitbenen XXL

Voeg toe aan je agenda
Deel dit event

Beschrijving

Wat ga je doen?

In deze workshop varken uitbenen XXL gaan we aan de slag en hanteer jij zelf het mes. Met jouw groep van maximaal acht personen gaan jullie samen met meesterslager Bernard een half varken uitbenen. Het uitgebeende vlees bestaat onder andere uit schouderham, procureur (pulled pork!), spare-rib, gehakt (worst!), varkenshaas, fricandeau, buikspek, en de specials als wangetjes. Dit is ruim veertig kilo vlees ter waarde van €400 dat je mee naar huis mag nemen. Wel eerlijk delen hè?! Ben je met een kleiner gezelschap of wil je niet zoveel vlees meenemen? Kies dan voor de Workshop Varken Uitbenen.

Varkensvlees van de lokale slager workshop uitbenen Varkensvlees bestellen
workshop worst maken

Onze varkens

De dieren groeien op onze eigen Goed Gevulde Boerderij op. Je kunt met eigen ogen zien hoe ze groeien, zo weet je zeker dat je verzekerd bent van de beste kwaliteit. We starten de workshop met een bezoek aan en uitleg over de varkens, en je mag in de wei met de varkens ravotten. Je krijgt uitleg over de groei, het voer, de leefruimte en alles wat je nog meer wilt weten. Daarna staat de koffie en thee klaar en start de workshop uitbenen. We gaan met meesterslager Bernard aan de slag om samen een varken uit te benen: je gaat zelf snijden. Je leert alles over de verschillende vleesdelen, de bereiding van het vlees en verschillende snits. De workshop duurt ongeveer 4 uur.

workshop uitbenen

Prijs en aantal deelnemers

We verpakken alles zo dat je het makkelijk mee naar huis kunt nemen. Neem zelf een koeltas of – box mee om het vlees gekoeld mee naar huis te nemen. De totale workshop duurt ongeveer 4 uur. De workshop varken uitbenen XXL kost €89 per persoon, met minimaal zes deelnemers. Minder deelnemers kan, de gehele workshop kost dan €534. Kies in dat geval voor zes deelnemers in het invoerveld hieronder. Meer deelnemers kan binnen de geldende Corona-regels. Ben je met minder dan zes deelnemers? Dan kies je wellicht liever voor de Workshop Varken Uitbenen, waarbij je een kwart varken uitbeent en met 20 kilo vlees naar huis gaat.

De workshop varken uitbenen is inclusief materiaal, koffie, thee en gebak en het uitgebeende varkensvlees om mee naar huis te nemen. De workshop vindt plaats op onze Goed Gevulde boerderij in Halle.

Wil je naast uitbenen ook lekker barbecueën en heerlijk eten? Kies dan voor een Workshop uitbenen met BBQ-diner op een datum naar keuze!

Aanmelden

Workshop per persoon, minimaal 6 personen Hoeveelheid tickets:
Prijs per ticket: 89,00
Hoeveelheid Totaal

Titel

Ga naar de bovenkant