buitenvarkens buitenvarken scharrelvarken eerlijk varkensvlees

Lezing Varkens Houden

Door De Goed Gevulde

Totaal aantal plaatsen 50
Voeg toe aan je agenda
Deel dit event

Datum en tijd:

02, zo feb 2020 09:30 - 12:00

Beschrijving

AANMELDEN

Velen willen zelf varkens houden en wij juichen dat van harte toe! Tijdens deze interactieve lezing vertel ik je alles wat je wilt weten over Goed Gevulde varkens houden en is er in ieder geval aandacht voor de verzorging, regelgeving, voer, marketing, slacht en logistiek. Neem ook vooral je eigen vragen mee: er is veel tijd voor interactie en eigen inbreng. Bereid jezelf goed voor en bedenk wat je allemaal wilt weten. Hoe meer jij vraagt, hoe meer we kunnen uitleggen. De lezing is grotendeels binnen, maar we gaan ook naar buiten bij de varkens kijken. Als je de wei in wilt, trek dan vooral oude kleren en laarzen aan.

scharrel varkens koop een varken koop een koe koop een kip eerlijk vlees vakrensvlees biologisch heerlijk eerlijk

De workshop is op een speciale locatie: De Stadsboerin op het terrein van de voormalige gevangenis Kruisberg in Doetinchem. Deze prachtige plek staat in het teken van stadslandbouw: een pluktuin, zelf oogsten, lokale groenten en fruit, verwerken en ontmoeten van inspirerende mensen.

De lezing kost €25 per persoon. De koffie en thee staan klaar. Bij je aanmelding kun je ook een vleespakket van 5 kg bestellen. Normaal kost zo’n pakket €70. In combinatie met de lezing betaal je voor beiden €80, dit is een korting van €15.

buitenvarkens buitenvarken scharrelvarken eerlijk varkensvlees

Ben je met een eigen groep, kun je niet op deze datum of heb je een andere vraag? Mailen, bellen of appen kan altijd naar: inge@degoedgevulde.nl of 06-45810956

Locatie evenement:

Stadsboerin,

Klootsemastraat 1,

Doetinchem,

7009 CG,