workshop varkens houden

Workshop Varkens Houden

Voeg toe aan je agenda
Deel dit event

Beschrijving

Tijdens deze workshop varkens houden vertel ik je alles wat je wilt weten over ons bedrijf, Goed Gevulde varkens houden en is er in ieder geval aandacht voor de verzorging, regelgeving, voer, slacht, mijn achtergrond en de varkenshouderij in het algemeen. Velen willen zelf varkens houden en wij juichen dat van harte toe! Neem ook vooral je eigen vragen mee: er is veel tijd voor interactie en eigen inbreng. Bereid jezelf goed voor en bedenk wat je allemaal wilt weten tijdens deze workshop varkens houden. Hoe meer jij vraagt, hoe meer we kunnen uitleggen. De workshop is geheel buiten. Als je de wei in wilt, trek dan vooral oude kleren en laarzen aan.

privé workshop
privé workshop

De workshop kost €39,50 per persoon. De koffie en thee staan klaar. Bij je aanmelding kun je ook een vleespakket van 5 kg bestellen. Bij deze workshop kost dat vleespakket €55, in plaats van €80. Dat is een korting van €25.

workshop varkens houden
varkensvlees

Ben je met een eigen groep, kun je niet op deze datum of heb je een andere vraag? Mailen, bellen of appen kan altijd naar: inge@degoedgevulde.nl of 06-45810956.

Ben je al wat verder, kun je deze datum niet, of wil je liever alleen komen? Boek dan een privé-workshop.

Sorry, Event Expired

Ga naar de bovenkant