buitenvarkens buitenvarken scharrelvarken eerlijk varkensvlees

Workshop Varkens Houden

Totaal aantal plaatsen 10
Voeg toe aan je agenda

Datum en tijd:

19 juni 2020 19:30 - 21:30

Locatie

De Goed Gevulde , Halle

Deel dit event

Beschrijving

AANMELDEN

Velen willen zelf varkens houden en wij juichen dat van harte toe! Tijdens deze workshop vertel ik je alles wat je wilt weten over ons bedrijf, Goed Gevulde varkens houden en is er in ieder geval aandacht voor de verzorging, regelgeving, voer, slacht, mijn achtergrond en de varkenshouderij in het algemeen. Neem ook vooral je eigen vragen mee: er is veel tijd voor interactie en eigen inbreng. Bereid jezelf goed voor en bedenk wat je allemaal wilt weten. Hoe meer jij vraagt, hoe meer we kunnen uitleggen. De workshop is gedeeltelijk binnen en buiten. Als je de wei in wilt, trek dan vooral oude kleren en laarzen aan.

scharrel varkens koop een varken koop een koe koop een kip eerlijk vlees vakrensvlees biologisch heerlijk eerlijk

De workshop kost €39,50 per persoon. De koffie en thee staan klaar. Bij je aanmelding kun je ook een vleespakket van 5 kg bestellen. Normaal kost zo’n pakket €70. In combinatie met de workshop betaal je voor beiden €94,50, dit is een korting van €15.

buitenvarkens buitenvarken scharrelvarken eerlijk varkensvlees

Ben je met een eigen groep, kun je niet op deze datum of heb je een andere vraag? Mailen, bellen of appen kan altijd naar: inge@degoedgevulde.nl of 06-45810956