workshop zeep

Workshop Zeep maken

Voeg toe aan je agenda
Deel dit event

Beschrijving

In deze workshop zeep maken ga je from scratch aan de slag om échte zeep te maken. Dus geen schaafsel dat je nog even in een vormpje moet drukken. Jij weet straks écht hoe zeep in elkaar steekt. Goede ouderwetse natuurzeep bestaat uit varkensreuzel en loog. Deze twee ingrediënten vragen de juiste afstemming om zeep te maken. Daarna voeg je er kleur, geur en structuur aan toe. Denk aan munt, patchouli, rozenblaadjes, lavendelbloemen, suikerscrub, koffiebonen, cacao of sandelhout. Het kan allemaal, jij maakt je eigen zeep.

workshop zeep maken
blokzeep

Bij aankomst staan de koffie, thee en gebak klaar en brengen we een bezoekje aan de varkens. Hier krijg je uitleg over de dieren en de boerderij. Daarna maken we samen de basiszeep. Vervolgens maakt iedereen zijn eigen zeep af met geur en kleur. Alles komt in handige vormpjes die je mee naar huis kunt nemen. De totale workshop duurt ongeveer 2 uur. De workshop zeep maken kost €49 per persoon, met minimaal vier deelnemers. Minder deelnemers kan, de gehele workshop kost dan €196. Kies in dat geval voor vier deelnemers in het invoerveld hieronder. Meer deelnemers kan binnen de geldende Corona-regels.

De workshop zeep is inclusief materiaal, koffie, thee en gebak en 1 kilo zelfgemaakte zeep per persoon om mee naar huis te nemen. De workshop vindt plaats op onze Goed Gevulde boerderij in Halle. In overleg kan de workshop ook plaats vinden op een locatie naar keuze. Daarvoor rekenen we een reisvergoeding van €50 per uur. We nemen van te voren altijd even contact met je op over details, wensen en voorkeuren.

Maak deze workshop helemaal tot een feestje en kies voor de Workshop caké en zeep van Reuzel. Hierin maak je naast zeep ook een speciaal soort caké in het Kooklokaal van Dinja.

zeep balsem set
blokzeep

Aanmelden

Workshop per persoon, minimaal 4 personen Hoeveelheid tickets:
Prijs per ticket: 49,00
Hoeveelheid Totaal

Titel

Ga naar de bovenkant