Estee Strooker

’t Amusement Eetwinkel Stroom

estee strooker

Estée is fan van het eerste uur. Haar van kop tot kont filosofie sluit naadloos bij ons aan. Nog voordat er één varken op de boerderij rondliep had zij de eerste al gekocht. En nog steeds is ons vlees regelmatig in één van haar restaurants terug te vinden. Ga dat proeven in ’t Amusement of Eetwinkel Stroom!

Eetwinkel stroom 't amusement Estee Strooker

Linda Beumer Eskes

Goedekoop Zelhem

Bij de groentezaak van Linda vind je de prachtigste groente en fruit, maar ook heerlijke salades, maaltijden en sappen. Alles wordt zelf gemaakt en het snijafval wat daarbij overblijft gaat naar onze varkens, iedereen blij! Je vindt Goedekoop in Zelhem.

Goede koop Zelhem
Linda Beumer Eskes Goedekoop Zelhem
Louis Ernst Spar Zieuwent

Louis Ernst

Spar Zieuwent

Spar Zieuwent

Bij Louis klopten we als eerste supermarkt aan. ‘Mogen we jouw overgebleven producten voor onze varkens?’. Ja, dat zag Louis wel zitten,  simpelweg omdat het hij het zonde vindt om eten weg te gooien. Niet meer en niet minder, daar doen we het voor. Nog steeds halen we twee keer per week al het brood, groente en fruit op bij de Spar in Zieuwent.

Wapen van Bronkhorst

Odeke en Herman

Wapen van Bronkhorst

Wapen van Bronkhorst

In het prachtige Bronkhorst, waar de roots van Inge liggen, staat restaurant het Wapen van Bronkhorst. Odeke en Herman serveren hier heerlijke klassieke gerechten met lokale producten. Herman jaagt en het najaar staat het mooiste wild op de kaart. Onze vlees en paté van de zwigjes sluit hier mooi bij aan. De beste tip voor als je goed wilt eten! 

Lindsay en Boudewijn

Keuken van Hackfort

Keuken van Hackfort

De Keuken van Hackfort wordt gerund door Lindsay en Boudewijn. Hun passie is landgoed het Hackfort samen te brengen op het bord. In de prachtige brasserie kun je heerlijk dineren, lunchen en borrelen. Geniet van de heerlijke lokale producten, waaronder onze paté op het Boswachtersplankje. Ook de moestuin is het bewonderen waard. Tot in de puntjes verzorgd en heerlijk om door te wandelen.

Plus Eland

Hans en Bert

Plus Eland Hengelo

Plus Eland Hengelo

Plus staat bekend als meest verantwoorde supermarkt. En dat maken ze waar! Al weer geruime tijd halen we hier drie keer per week groente, fruit, brood en zuivel op. Chef-groente en fruit Bert selecteert de producten. Wat nog goed is gaat naar de voedselbank en van de rest smullen de varkens!

Catering de Timp

Team de Timp

Zieuwent

De Timp uit Zieuwent is een prachtig Achterhoeks cateringbedrijf dat regionaal samenwerken tot in zijn vezels doorvoert. Overgebleven friet wordt gegeten door de varkens, de kaasboer maakt kaas voor de Timp en de kaaswei gaat naar onze varkens, de Timp-buurman-slager slacht onze varkens voor het stoofvlees van de Timp. Kan het nog lokaler en meer kringloop?! Eindbaas Luuk sleept iedereen aan zijn haren erbij 🙂

de timp zieuwent

Jurgen Kuipers

Bloemen Groenten en Fruithuis Hengelo

partners samenwerking de goed gevulde gevuld door

Bloemen Groenten en Fruithuis Kuipers is een begrip in Hengelo. Elke maandag halen we hier al het snijafval van de zelfgemaakte salades. Alles wordt hier in huis zelf gemaakt door Jurgen.

Familie Weenink

Kaasboerderij Weenink Lievelde

Koeien, Kaas en Kunst komen samen op Kaasboerderij Weenink. Op dit bijzondere kringloopbedrijf worden de heerlijkste kazen en zuivel gemaakt. Samen met vele andere streekproducten kun je die kopen in de prachtige landwinkel. De kaaswei die overblijft bij het maken van de kaas vinden onze varkens heerlijk!

Kaasboerderij Weenink
Kaasboerderij Weenink

Edward en Marieke

patemeester en tuinwonder

edward marieke partners samenwerking de goed gevulde gevuld door

Er was ooit eens een Amsterdammer die varkens wou houden. Al snel kwamen we erachter dat hij veel betere paté en vleeswaar maakt: Edward verwaardt onze tongen, koppen en levers tot de heerlijkste charcuterie. Samen met Marieke en haar donkergroene vingers wonen ze in de Achterhoek en bouwen ze hun eigen tuinderij en makerij op. In tussentijd rolt hun Keukenkar vrolijk rond, jij kunt hem ook huren!

Martijn ten Veen

Bakkerij ten Veen Doetinchem

Van Bakkerij ten Veen aan de Terborgseweg in Doetinchem krijgen wij wekelijks het heerlijkste brood, dat helaas niet meer verkocht wordt. Martijn bewaard zijn oude brood voor diverse boeren in de buurt en werkt zo mee aan een regionale kringloop.

ten veen bakker
ten veen bakker doetinchem

Ria en Oscar

Attent Hesselink Halle

Attent Halle Hesselink

Onze dichtstbijzijnde supermarkt is Attent Hesselink in Halle. Ria en Oscar roeien tegen alle stromen in en weten een kleine lokale buurtsuper  in deze tijd van krimp te laten groeien. Door alles te combineren en diverse services aan te bieden weten velen hun mooie winkel te vinden. Lokaal en met elkaar!