DeZe meNsen vullen de goEd GeVulde

Estee Strooker

’t Amusement – Eetwinkel Stroom

Estée is fan van het eerste uur. Haar van kop tot kont filosofie sluit naadloos bij ons aan. Nog voordat er één varken op de boerderij rondliep had zij de eerste al gekocht. En nog steeds is ons vlees regelmatig in één van haar restaurants terug te vinden. Ga dat proeven in ’t Amusement of Eetwinkel Stroom!

Louis Ernst

Spar Zieuwent

Bij Louis klopten we als eerste supermarkt aan. ‘Mogen we jouw overgebleven producten voor onze varkens?’. Ja, dat zag Louis wel zitten,  simpelweg omdat het hij het zonde vindt om eten weg te gooien. Niet meer en niet minder, daar doen we het voor. Nog steeds halen we twee keer per week al het brood, groente en fruit op bij de Spar in Zieuwent.

Linda Beumer-Eskes

Goedekoop Zelhem

Bij de groentezaak van Linda vind je de prachtigste groente en fruit, maar ook heerlijke salades, maaltijden en sappen. Alles wordt zelf gemaakt en het snijafval wat daarbij overblijft gaat naar onze varkens, iedereen blij! Je vindt Goedekoop in Zelhem.

Luuk Domhof

de Timp Zieuwent

De Timp uit Zieuwent is een prachtig Achterhoeks cateringbedrijf dat regionaal samenwerken tot in zijn vezels doorvoert. Overgebleven friet wordt gegeten door de varkens, de kaasboer maakt kaas voor de Timp en de kaaswei gaat naar onze varkens, de Timp-buurman-slager slacht onze varkens voor het stoofvlees van de Timp. Kan het nog lokaler en meer kringloop?! Luuk sleept iedereen aan zijn haren erbij 🙂

Johannes Weenink

Kaasboerderij Weenink Lievelde

Koeien, Kaas en Kunst komen samen op Kaasboerderij Weenink. Op dit bijzondere kringloopbedrijf worden de heerlijkste kazen en zuivel gemaakt. Samen met vele andere streekproducten kun je die kopen in de prachtige landwinkel. De kaaswei die overblijft bij het maken van de kaas vinden onze varkens heerlijk!

Hans Eland – Bert Maalderink

Plus Eland Hengelo

Plus staat bekend als meest verantwoorde supermarkt. En dat maken ze waar! Al weer geruime tijd halen we hier drie keer per week groente, fruit, brood en zuivel op. Chef-groente en fruit Bert selecteert de producten. Wat nog goed is gaat naar de voedselbank en van de rest smullen de varkens!

Jurgen Kuipers

Bloemen Groenten en Fruithuis Kuipers Hengelo

Bloemen Groenten en Fruithuis Kuipers is een begrip in Hengelo. Elke maandag halen we hier al het snijafval van de zelfgemaakte salades.

Kom ons beZoeken!

Inge Vleemingh begon ooit als landschapsarchitect met een plan voor duizenden varkens in een groot voedselbos Go nuts! Iedereen vond het geweldig, maar niemand begon ermee. Onder de kerstboom van 2016 besloot ze daarom zelf te starten. Het doel is voedselverspilling tegen te gaan door lokale kringlopen te sluiten en restproducten te hergebruiken. Zo zijn we onderdeel van de circulaire economie, doordat we reststromen van lokale bakkers, supermarkten en kaasmakerijen verwaarden. We spekken de plaatselijke economie door samen te werken met lokale slagers, worstenmakers en verwerkers. We dringen voedselverspilling terug en produceren lekker, eerlijk en goed varkensvlees.

Je bent altijd welkom om de Goed Gevulde varkens te komen bekijken op de Dinahoeve in Halle (Achterhoek). Ook als je restproducten hebt die je graag aan de varkens wilt voeren, houden wij ons aanbevolen. Lever het daarvoor bij ons in, dan controleren wij het eerst even voor de zekerheid. Zo weten we zeker dat de varkens het juiste en genoeg te eten krijgen. Meer informatie over de varkens zelf vind je hier.

Inge Vleemingh
Halsedijk 8  |  7025 DA Halle

inge@degoedgevulde.nl  |  06-45810956