Goed GeVulde producten vind je op de volgende adressen
Een heel aantal regionale restaurants en cateraars werken met onze producten. Gelukkig bestaan er chefkoks met de nodige creativiteit om iets bijzonders neer te zetten en snappen hoe een varken in elkaar steekt. Een varken heeft bijvoorbeeld maar twee varkenshaasjes. Onze productie van 100 varkenshazen op jaarbasis vliegt er in een gemiddeld restaurant in één weekend doorheen.



Estee Strooker gebruikt bijvoorbeeld al onze kippenkarkassen en -organen en Jan Peré van Restaurant Kruidt en Manuel van Bronckhorster Proeflokaal bakken in ons varkensvet. Van kop tot kont en zonder voedselverspilling dus! Chefkoks die daarmee kunnen werken zijn onze helden.
Daarnaast zijn er een tiental Achterhoekse (land)winkels die onze producten verkopen. Ook dit zijn stuk voor stuk duurzame ondernemers die kiezen voor mooie, eerlijke producten in hun schap.
Hieronder vind je een overzicht van alle plekken waar je onze producten kunt vinden, in het schap of op een bord.

Ook online en op onze boerderij te koop
In onze webshop vind je een overzicht van het beste vlees, maar ook honing, thee en olie komen van ons eigen erf. Altijd lokaal dus! Ook onze worskhops en charcuterie vind je in onze online webshop of offline in onze winkel in Halle. Deze is geopend op dinsdag van 18:00 tot 19:30 en zaterdag van 10:00 tot 12:00. Je bent van harte welkom om te komen kijken!