Onze producten worden op de
volgende plekken verkocht of geserveerd
Goed GeVuld Vlees op de kaarT en in het schap
Een heel aantal regionale restaurants en cateraars als Achterhoek Catering, het Wapen van Bronkhorst, de Keuken van Hackfort en de Timp werken met onze producten als vers kipvlees, varkensvlees, kalfsvlees, bbqvlees, alle soorten worst, paté, spitvarkens en charcuterie. Gelukkig zijn dit ondernemers die snappen hoe een varken in elkaar steekt. Een varken heeft bijvoorbeeld maar twee varkenshaasjes. Onze productie van 100 varkenshazen op jaarbasis vliegt er in een gemiddeld restaurant in één weekend doorheen. Waar we wel genoeg van hebben? Orgaanvlees, bot, worst, gemalen vlees, bloed en vet. Estee Strooker van Restaurant ‘t Amusement gebruikt bijvoorbeeld al onze kippenkarkassen en -organen en Jan Peré van Restaurant Kruidt bakt in ons varkensvet. Van kop tot kont en zonder voedselverspilling dus! Chefkoks die daarmee kunnen werken zijn onze helden.
Hieronder vind je een overzicht van alle plekken waar je onze producten kunt vinden, in het schap of op een bord.