Vlees en meer

Het lekkerste vlees en de beste bereiding

Het beste vLees

Wij doen onze uiterste tijd om het beste vlees te maken. Daarvoor nemen we de tijd, zorgen we voor happy varkens en kippen en proberen we de milieu-impact zo klein mogelijk te houden. Eet je vlees? Zorg dan dat je weet wat je koopt, ken de boer en de locatie, zodat je verantwoord vlees kunt eten. In onze webshop vind je een overzicht van het beste vlees, maar ook honing, thee en olie komen van ons eigen erf. Altijd lokaal dus! Ook onze worskhops en charcuterie vind je in onze online webshop of offline in onze winkel in Halle. Deze is geopend op dinsdag van 18:00 tot 19:30 en zaterdag van 10:00 tot 12:00. Je bent van harte welkom om te komen kijken!

runderriblap
kruiden het beste vlees

De Lekkerste Recepten

Bij iedere bestelling ontvang je een setje recepten voor de beste bereiding van jouw vlees. In samenwerking met chefkoks, slagers en cateraars hebben we een selectie gemaakt van de lekkerste gerechten, waarbij we zoveel mogelijk van kop tot kont werken. We gebruiken dus het hele beest. Ja, ook poten, organen en bloed horen daarbij! Heb jij ook een goed recept dat je graag wilt delen met de wereld? Laat het ons weten en wie weet sier jij straks deze website en onze bestellingen.

De Leukste Workshops

De beste bereiding: hier vind je een overzicht van onze workshops, events en open dagen. Wil jij weten waar de muis en de haas van het varken zit? Volg een workshop varken uitbenen. Liever gewoon heel erg lekker eten? Dan is de workshop worst maken iets voor jou, dan eet je daarna alles zelf op. En een uitje met de kids kan ook altijd: kom naar onze open dag.

het beste vlees workshop worst maken