Heb je een eigen groep, een speciale datum of specifieke wensen? We maken ook onze eigen gedroogde ham, droge worst of andere producten. Hier vertellen we je graag meer over.

Natuurlijk is er altijd maatwerk mogelijk! Neem contact op met Inge via inge@degoedgevulde.nl of 06 – 45 81 09 56

Workshop Worst maken

Zaterdag 11 mei  | 13:00-17:00  | €75

Of je worst lust?! Wat voor worst? Jouw eigen gemaakte worst! We beginnen we met een kop koffie/thee en een bezoek aan de Goed Gevulde Varkens. Beer en zijn dames lopen buiten rond. Knuffelen mag en er zijn weer volop biggen. Je krijgt uitleg over de groei, het voer en de leefruimte. Daarna maken we worst. Samen maken we het deeg en kan iedereen zijn eigen favoriete worst samen stellen. We hebben voorbereide recepten klaar liggen, je mag ook zelf een receptuur samenstellen met keuze uit onze ruime kruidenrek. Denk aan venkel, chipotle, peper, kruidnagel, lavendel, mosterd, dille, Italiaans, Marokkans, Indiaas… Loopt het water je al in de mond?

De totale workshop kost €75 pp, inclusief koffie/thee en jouw zelfgemaakte worst.  Bij je aanmelding kun je ook een vleespakket ter waarde van €77,50 bestellen. In combinatie met de workshop betaal je voor beiden €137,50, dat is €15 korting. Om je aanmelding definitief te maken kun je het bedrag (€75 per persoon ex vleespakket of €137,50 per persoon incl vleespakket) over maken op NL42 KNAB 0258 3501 13 tnv De Goed Gevulde, ovv je naam en workshop worst.

Aanmelden

Workshop Pate maken

Zondag 25 mei | 13:00-17:00  |  €75

Gek op koken en op zoek naar de volgende uitdaging? Maak paté! Een combinatie van chemie en smaak, super interessant! In deze workshop maak je je eigen paté in drie verschillende smaken, die je vervolgens mee naar huis neemt. Uiteraard staan de koffie en thee klaar. Vooraf brengen we een bezoek aan de Goed Gevulde Varkens. Beer en zijn dames lopen buiten rond. Knuffelen mag en er zijn weer volop biggen. Je krijgt uitleg over de groei, het voer en de leefruimte.

De workshop kost €75 per persoon dit is inclusief de zelfgemaakte paté. Bij je aanmelding kun je ook een vleespakket ter waarde van €77,50 bestellen. In combinatie met de workshop betaal je voor beiden €137,50, dat is €15 korting. Om je aanmelding definitief te maken kun je het bedrag (€75 per persoon ex vleespakket of €137,50 per persoon incl vleespakket) over maken op NL42 KNAB 0258 3501 13 tnv De Goed Gevulde, ovv je naam en workshop paté.

Aanmelden

Workshop Goed Gevulde Varkens houden

Zaterdag 1 juni 9:00-13:00 | €100,-

Velen willen zelf varkens houden en wij juichen dat van harte toe! Tijdens deze workshop vertel ik je alles wat je wilt weten over Goed Gevulde varkens houden en is er in ieder geval aandacht voor de verzorging, regelgeving, voer, marketing, slacht en logistiek. We gaan het heel erg praktisch maken: we staan letterlijk tussen de varkens, zodat alles direct in de praktijk te zien is. Bereid jezelf goed voor en bedenk wat je allemaal wilt weten. Uiteraard staat de koffie en thee klaar.

Bij je aanmelding kun je ook een vleespakket van 5 kg bestellen. Normaal kost zo’n pakket €77,50. In combinatie met de workshop betaal je voor beiden €162,50, dit is een korting van €15. Om je aanmelding definitief te maken kun je het bedrag (€100 per persoon ex vleespakket of €162,50 per persoon incl vleespakket) over te maken op NL42 KNAB 0258 3501 13 tnv De Goed Gevulde, ovv je naam en workshop varkens houden.

Aanmelden

Workshop Van Snuit tot Staart

Zondag 16 juni | 13:00-18:00 | €100 (= excl vlees)

Je leert alles over varkensvlees; van het varkensleven tot aan de bereiding van het vlees. We beginnen we met een kop koffie/thee en een bezoek aan de Goed Gevulde Varkens. Beer en zijn dames lopen buiten rond. Knuffelen mag altijd, wel met de varkens. Je krijgt uitleg over de groei, het voer en de leefruimte. Daarna gaan we met een echte keurslager aan de slag om samen een varken uit te benen: je gaat zelf snijden. Je leert alles over de verschillende vleesdelen en de bereiding.

De kosten voor de workshop zelf zijn €100 per persoon, incl koffie en thee. Omdat we van te voren niet exact weten hoeveel kilo het varken weegt, rekenen we het vlees aan het einde van de workshop af. Het vlees dat je mee naar huis neemt wordt gewogen en voor een bedrag van €15,00 per kilo contant afgerekend. Rekenen op een bedrag tussen de €50 en €100 boven op het workshopbedrag voor het vlees. Om je aanmelding definitief te maken kun je het bedrag (€100 per persoon) over te maken op NL42 KNAB 0258 3501 13 tnv De Goed Gevulde, ovv je naam en workshop uitbenen.

Aanmelden
Liever een andere datum?