workshop varken adopteer een zwig big zwigje adoptie ondersteun steun open dag kijk dag open stal kinderen kind kids dagje uit uitje

Workshop Varkens Houden

Totaal aantal plaatsen 10
Voeg toe aan je agenda

Datum en tijd:

13 december 2020 11:00 - 13:00

Locatie

De Goed Gevulde , Halle

Deel dit event

Beschrijving

Doe mee met onze workshop varken (s) houden. Velen willen zelf varkens houden en wij juichen dat van harte toe! Tijdens de workshop varken vertel ik je alles wat je wilt weten over ons bedrijf, Goed Gevulde varkens houden en is er in ieder geval aandacht voor de verzorging, regelgeving, voer, slacht, mijn achtergrond en de varkenshouderij in het algemeen. Neem ook vooral je eigen vragen mee: er is veel tijd voor interactie en eigen inbreng.

Bereid jezelf goed voor en bedenk wat je allemaal wilt weten. Hoe meer jij vraagt, hoe meer we kunnen uitleggen. De workshop is gedeeltelijk binnen en buiten. Als je de wei in wilt, trek dan vooral oude kleren en laarzen aan.

zelf varkens houden onze boerderij lokaal van de boer inge vleemingh
foodwaste voedselverspilling varkensvoer kringloopvoer

De workshop kost €39,50 per persoon. De koffie en thee staan klaar. Bij je aanmelding kun je ook een vleespakket van 5 kg bestellen. Normaal kost zo’n pakket €70. In combinatie met de workshop betaal je voor beiden €94,50, dit is een korting van €15.

buitenvarkens buitenvarken scharrelvarken eerlijk varkensvlees
varkensvlees

Ben je met een eigen groep, kun je niet op deze datum of heb je een andere vraag? Mailen, bellen of appen kan altijd naar: inge@degoedgevulde.nl of 06-45810956

Aanmelden

Workshop Hoeveelheid tickets:
Prijs per ticket: 39,50

Opties

Naam Hoeveelheid Prijs
Vleespakket
100 Left:
55,00
Hoeveelheid Totaal

Go to Top