workshop varken uitbenen

Workshop varken uitbenen

Totaal aantal plaatsen 10
Voeg toe aan je agenda

Datum en tijd:

8 november 2020 13:00 - 17:00

Locatie

De Goed Gevulde , Halle

Deel dit event

Beschrijving

AANMELDEN
Altijd meer willen leren over het slagersvak? Dan is dit je kans. We gaan een compleet varken verwerken en jij mag samen met meesterslager Bernard het mes hanteren.
Varkensvlees van de lokale slager workshop uitbenen Varkensvlees bestellen - hier verkrijgbaar: heerlijk gezond varkensvlees
workshop worst maken
We starten met uitleg over de varkens, en je mag in de wei met de varkens ravotten. Je krijgt uitleg over de groei, het voer, de leefruimte en alles wat je nog meer wilt weten. Daarna staat de koffie en thee klaar en gaan we met meesterslager Bernard aan de slag om samen een varken uit te benen: je gaat zelf snijden. Je leert alles over de verschillende vleesdelen, de bereiding van het vlees en verschillende snits. Deze workshop heeft maximaal acht deelnemers. Zo krijgt iedereen de tijd om te snijden en vragen te stellen.

De workshop kost €79,50 per persoon, inclusief koffie en thee en taart. Je krijgt één kilo zelf uitgebeend en uitgezocht vlees mee naar huis. Meer vlees mag je meenemen voor 15 euro per kilo. Als je wilt kun je met extra korting ook een vleespakket meenemen. Normaal kost een 5 kilo pakket €70, de duo-prijs voor workshop en pakket is €134,50, een korting van €15.

Ben je met een eigen groep, kun je niet op deze datum of heb je een andere vraag? Mailen kan altijd naar: inge@degoedgevulde.nl.