Winkelmand

De lekkerste recepten maak jij klaar

‘Zoek je een recept voor varkensvlees, kipvlees of rundvlees? Op deze pagina vind je een verzameling van de beste recepten, samengesteld door chefs, cateraars en foodies waar wij mee mogen samenwerken. Ons doel is zoveel mogelijk van kop tot kont werken. We gebruiken dus het hele beest. Ja, ook poten, organen en bloed horen daarbij!

pulled chicken
kapucijners recept
workshop worst

Geen standaard recept

Op deze pagina vind je dus geen standaard recepten, maar gaan we in stapje verder in het verwaarden en gebruiken van het hele beest. Wil je nog meer weten over het maken van worst en andere charcuterie? Uiteraard kun je dan bij ons een workshop volgen.

 

Recept voor charcuterie

Varkensvlees is natuurlijk bij uitstek geschikt voor de heerlijkste charcuterie. Denk bijvoorbeeld aan droge worst, maar ook paté, coppa, droge ham en smout zijn  met de juiste ingrediënten en voorbereiding prima  zelf te maken. Persoonlijk is Meneer Wat eet ons mijn favoriet. Hier krijg je een bak aan kennis over het maken van diverse vleeswaren. De moeite waard om even te kijken voor een goed recept! Op onze webshop kun je vervolgens alles zelf bestellen, zoals worstvellen, vlees, nitrietzout en kruiden.

 

Jouw recept op deze site?

Heb jij ook een goed recept dat je graag wilt delen met de wereld? Laat het ons weten en wie weet sier jij straks deze website en onze bestellingen. Vooral chefkoks met heerlijke gerechten vol vergeten onderdelen zijn onze helden! De Aziatische keuken is een ster in het gebruiken van botten, vellen en organen.

Onderaan elke pagina voor varkensvlees, kipvlees of rundvlees vind je bestelknoppen waarmee je je vlees en kruiden kunt bestellen. Superhandig alles bij elkaar.

 

met recept van: