Winkelmand

Contact

Je kunt onze boerderij altijd komen bezoeken tijdens de Goed Gevulde Middag.

Tickets GoEd geVulde Middag

Misschien wil je met een eigen gezelschap langskomen?

Boek een Rondleiding

En gelukkig zijn er ook veel mensen die net als wij een ‘boerendroom‘ hebben. We delen graag onze kennis om maar zoveel mogelijk kleinschalige boerderijen te laten bloeien.

coaching jouW boeRderij

OpEningstijden BoerdeRij

Dinsdags 18:00-19:30

Zaterdags 10:00-12:00

of op afspraak. Betalen kan contant of met pin.

 

06-45 81 09 56  inge@degoedgevulde.nl

Halsedijk 8  7025 DA  Halle

routebeschrijving

varkensvlees

Naam(Vereist)
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

STage, opLeiding en Afstuderen

Wil je meer leren over natuurinclusieve kringlooplandbouw, een webshop runnen of het natuurlijk houden van dieren? Dan kun je bij ons stage komen lopen, een (school)project volgen, een (afstudeer)opdracht maken of een onderzoek doen.

Je achtergrond, opleiding of reden maakt ons niet uit, wij zijn wel wat gewend. Wat we van jou verwachten? Inzet en leergierigheid. Je mag alles vragen en het kan honderd keer mislukken, geen enkel probleem. Als je hier komt stage lopen doe je dat omdat je oprecht geïnteresseerd bent en wilt aanpakken. Je krijgt bij ons alle vrijheid en zoveel verantwoordelijkheid als je zelf wilt.

De dag bent en eindigt met het voeren en verzorgen van de kippen en varkens. Daartussen is elke dag compleet anders en afhankelijk van het seizoen. Van verzorgen van de biggen, repareren van het hekwerk, beheer van het groen, bestellingen bezorgen, schoonmaak van de stal, onderhoud van de voedselsingels tot klusjes in de winkel.

Ook als je een meer gerichte (afstudeer)opdracht zoekt in bijvoorbeeld e-commerce, stad-land-relaties, of natuurlijke veehouderij kun je contact met ons opnemen. Bel of mail Inge: inge@degoedgevulde.nl of 06 45 81 09 56.

algemene voorwaarden

Media op de BoerdeRij

Wij vinden het belangrijk ons verhaal aan veel mensen te kunnen vertellen. Daarbij maken we dankbaar gebruiken van de lokale en nationale media, zoals kranten, radio en de tv. Voor een klein bedrijf als het onze is het niet mogelijk op te boksen tegen het advertentiebudget van de grote jongens. Gelukkig zijn er veel mensen die ons verhaal graag willen horen. Zodoende kunnen we uitleggen wat er mis is met het voedselsysteem, hoe dat wellicht anders kan en wat je zelf kunt doen. Hoe meer mensen horen over lokaal geproduceerd voedsel, hoe beter ze de weg weten te vinden naar de boerderijen. En dat hoeft dus niet alleen onze boerderij te zijn, het mag er bijvoorbeeld ook één van de Caring Farmers zijn. Ook Yvon Jaspers bezocht ons bedrijf (vanaf minuut 23) en Nieuwe Oogst maakte een item. We krijgen ook regelmatig bezoek van foodie Bianca’s Homecooking en boerenblogger Annelies Kwekkeboom. Kortom, mocht je iets over ons willen berichten (positief, maar ook krititsch) dan kun je contact opnemen.

Lees meer over onZe achtergroNden

De Kleine Boerderij

In 2020 en 2021 is door de KRO-NCRV een documentaire gemaakt over ons boerderijleven, genaamd De Kleine Boerderij, die hier is terug te kijken.

In de zesdelige serie worden drie andere stellen en wij gevolgd in het realiseren van onze boerendroom. Je ziet hoe ik hoogzwanger ben van Willem, ons tweede kindje, hoe we starten met de eerste kippen en wat er allemaal komt kijken bij het houden van varkens en het voeren van reststromen. Ook de andere drie stellen hebben prachtige verhalen over een een kudde buffels, maar nog geen boerderij, een geitenhouderij met eigen kaasmakerij en een voedselbos met runderen. Allemaal werken we hard aan onze idealen en dat gaat niet zonder slag of stoot. Wij vonden het erg bijzonder om hieraan mee te werken, vooral omdat het gezinsleven ook in beeld komt. Aan de ene kant heel persoonlijk en met je hele hebben en houwen voor het ganse land, anderzijds een prachtig verhaal voor over dertig jaar.

Neem contact

met ons op!

Wij staan open voor alle vragen, opmerkingen, kritieken en samenwerkingen. Dus aarzel niet en neem contact met ons op.

Heimen weet alles over de akkerbouw en het voer en de varkens. Bel of app Heimen: 06-25 07 68 23. Inge kan je meer vertellen over de webshop, boerderijbezoek, workshops en de producten. Bel of app Inge: 06-45 81 09 56. Mailen mag altijd naar: inge@degoedgevulde.nl

Of bestel direct onze producten