De Goed GeVulde Winkel

Online Vlees

Online vlees bestellen doe je supermakkelijk en snel bij de Goed Gevulde. Wij zijn dan wel ouderwets met beesten die buiten in de modder rollen, we doen ook aan bezorgen, thuis of op je werk; waar jij wilt. Bestellingen vanaf €75 worden gratis bezorgd, anders kost dit €12.

In de geïsoleerde doos met koelelementen blijft het vlees gegarandeerd 24 uur koel. Kies daarom een bezorgdatum waarop je thuis bent. Met de track en trace-code kun je het pakket altijd volgen en de bezorging aanpassen. Wanneer je niet thuis bent op de afgesproken datum kunnen wij helaas niet garanderen dat het vlees nog koel is. Bij lage temperaturen gaat dit meestal wel goed, in de zomer is het lastiger.

Wij leveren altijd maatwerk. Juist omdat we klein zijn en alles zelf in de hand hebben op onze eigen boerderij kunnen we (bijna) al jouw wensen vervullen. Wil je een speciaal stuk, een bijzondere snit of heb je een vraag? Of staat wat je zoekt niet in deze webshop? Neem contact op via inge@degoedgevulde.nl of 06-45810956. Er is heel veel mogelijk en we gaan altijd op zoek naar de beste oplossing.

We slachten onze varkens ongeveer eens per maand, dus we kunnen redelijk snel een bijzonder verzoek invullen. Onze lokale slager is altijd in voor een uitdaging, dus kom maar op met je gekke ideeën. Helaas heeft een varken maar twee haasjes, een beperkt aantal schnitzels en één set ribben. Daarom zijn deze onderdelen vaak uitverkocht in onze webshop. Als bekend is wanneer de volgende slacht gepland is staat dit bij de producten vermeld.

Natuurlijk mag je ook bij ons in Halle langskomen, dan kun je de dieren tegelijk bewonderen. Het is handig om je bestelling van te voren hier online in de webshop te plaatsen. De betaling is dan veilig en snel voldaan en wij kunnen de bestelling vast klaar zetten. Des te meer tijd is er om te praten over en kijken naar de dieren.