open dag

Goed Gevuld Open Uur

Voeg toe aan je agenda
Deel dit event

Beschrijving

Komende data:

6 februari

3 april

5 juni

7 augustus

2 oktober

11 december

Om iedereen kennis te laten maken met de Goed Gevulde organiseren we elke eerste zondag van de even maand een open dag van 11:00 tot 12:00. Tijdens deze dit open uur ben je van harte welkom om ons alles over de Goed Gevulde te vragen. We starten klokslag 11 uur met koffie, thee en limonade en een korte inleiding over de Goed Gevulde. Daarna gaan we naar de varkens, wie weet zijn er wel jonge zwigjes!

Je mag bij de varkens in de wei, trek dan wel oude kleren en laarzen aan. Onze varkens zijn eigenwijs en geen troetelkonijntjes. Dit betekent dat je ze zeker wel kunt aaien, maar dat ze ook lomp en onbenullig zijn. Oppassen dus met kleine kinderen, die kun je het beste op de arm houden. Voeren mag, als iedereen weer veilig achter het hek staat, want 50 varkens kunnen erg enthousiast zijn. Onderwijl vertellen we alles over het varkensleven, super leerzaam! Voor kinderen is dit dus een erg leuk uitje. Wanneer de meeste vragen gesteld zijn is er ruimte voor wat meer verdieping voor diegenen die graag meer over deze vorm van varkens houden willen weten.

De entree voor deze open dag is €2,50 per persoon, dit is inclusief koffie, thee en limonade. Daarnaast krijg je bij een aankoop in de winkel €2,50 korting. Je kunt hiervoor kopen wat je wilt in de winkel. Aanmelden voor de open dag doe je hieronder.

In verband met Covid hebben we passende maatregelen genomen voor onze open dagen. We houden afstand van elkaar, alles vindt plaats in de buitenlucht en het aantal deelnemers is beperkt. Zorg dus dat je op tijd een plekje reserveert.

inge vleemingh
workshop varken adopteer een zwig big zwigje adoptie ondersteun steun open dag kijk dag open stal kinderen kind kids dagje uit uitje

Ben je met een eigen groep, kun je niet op deze datum of heb je een andere vraag? Mailen, bellen of appen kan altijd naar: inge@degoedgevulde.nl of 06-45810956

workshop varkens houden
open dag

Aanmelden

Open dag per persoon Hoeveelheid tickets:
Prijs per ticket: 2,50
Hoeveelheid Totaal

Ga naar de bovenkant