Doe het zelf BBQ-worst pakket

Workshop Worst maken

Voeg toe aan je agenda
Deel dit event

Beschrijving

Maak je eigen favoriete worst tijdens de workshop worst maken met kruiden als venkel, chipotle, peper, kruidnagel, lavendel, mosterd, dille, Italiaans, Marokkans, Indiaas… Loopt het water je al in de mond? Tijdens de workshop worst maken gaan we aan de slag met Goed Gevuld vlees van onze eigen varkens die hun hele leven buiten hebben geleefd. Dat proef je terug in het vlees! Het vlees gaan we versnijden, uitvliezen en kruiden. Daarna wordt het gemalen, gekneed en verwerkt in een echte varkensdarm, zoals de klassieke verse worst hoort te zijn. Samen maken we het deeg en kan iedereen zijn eigen favoriete worst samen stellen. We hebben voorbereide recepten klaar liggen, je mag ook zelf een receptuur samenstellen met keuze uit onze ruime kruidenrek.

Liever wat ruigers? Kies dan voor de workshop Kip uitbenen. Wanneer je, om welke reden dan ook, geen varkensvlees eet, kunnen we de worst ook van kip- of rundvlees maken. Vermeld dit dan even in het notitieveld bij je bestelling. Uiteraard houden we ook rekening met allerlei dieetwensen tijdens de workshop worst. De kruiden kunnen we aanpassen, zoutloos maken en de worst is sowieso al gluten- en lactosevrij. Helaas kunnen we geen vegetarische worst voor je regelen. Daar zijn andere adressen voor ;-)

het beste vlees workshop worst maken
vleespakket worstpakket worstbox

Bij aankomst staan de koffie, thee en gebak klaar en brengen we een bezoekje aan de varkens. Hier krijg je uitleg over de dieren en de boerderij. Daarna maken we samen worst. We verpakken alles zo dat je het makkelijk mee naar huis kunt nemen. De totale workshop duurt ongeveer 2 uur. De workshop worst maken kost €49 per persoon, met minimaal vier deelnemers. Minder deelnemers kan, de gehele workshop kost dan €196. Kies in dat geval voor vier deelnemers in het invoerveld hieronder. Meer deelnemers kan binnen de geldende Corona-regels.

De workshop worst is inclusief materiaal, koffie, thee en gebak en 1 kilo zelfgemaakte worst per persoon om mee naar huis te nemen. De workshop vindt plaats op onze Goed Gevulde boerderij in Halle. In overleg kan de workshop ook plaats vinden op een locatie naar keuze. Daarvoor rekenen we een reisvergoeding van €50 per uur. We nemen van te voren altijd even contact met je op over details, wensen en voorkeuren.

Wil je deze workshop uitbreiden met een lekkere bbq en een goede borrel? Kies dan voor de workshop Worst+hamburgers maken en grillen, op een datum naar keuze.

verse worst bbqworst saucijsworst braadworst grillworst
workshop worst maken

Aanmelden

Workshop per persoon, minimaal 4 personen Hoeveelheid tickets:
Prijs per ticket: 49,00
Hoeveelheid Totaal

Titel

Ga naar de bovenkant