VLEES BESTELLEN
WORKSHOP RESERVEREN
AANMELDEN OPEN UUR

Events

Workshop Training Cursus Open dag

Zelf aan de slag met Goed Vlees

Wil je zelf aan de slag en volg je graag een training, cursus of workshop of kijk je liever tijdens een open dag? Het overzicht van al onze events vind je hieronder. Wat denk je van zeep maken, worst maken of zelf een varken uitbenen? Natuurlijk afgesloten met een lekkere borrel en eventueel een hapje. 

Momenteel gaan de workshops die binnen plaats vinden niet door. Dit zijn zeep maken, worst maken en varken uitbenen. De workshop varkens houden en de open dag wordt buiten gegeven en gaat wel door. Daarnaast is het ook mogelijk een privé workshop te boeken voor maximaal twee personen. Tijdens de (privé) workshops en de open dag handelen we volgens de richtlijnen van het RIVM. Maximaal drie personen per event. We zorgen voor passende bescherming in de vorm van mondkapjes, handschoenen, ontsmetting en voldoende afstand. Daarnaast verwachten we dat mensen bij klachten thuis blijven.

Wil je tijdens je workshop gebruik maken van catering? Daarvoor werken we samen met KookLokaal Bij Dinja in Mariënvelde. Kom je met een groep, wil je een privé-workshop, een andere datum, liever een combi van workshops of heb je andere wensen? Mail, bel of app ze naar: inge@degoedgevulde.nl of 06-45810956. Al deze workshops zijn ook te boeken als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, familiefeest, vriendenuitje, dagje uit, bedrijfsfeest of vriendenweekend. Neem contact op voor de mogelijkheden.