NAAR DE WEBSHOP
WORKSHOP RESERVEREN
AANMELDEN OPEN UUR

Events

Workshop Training Cursus Open dag

Zelf aan de slag met Goed Vlees op een datum die jij kiest

Wil je zelf aan de slag en volg je graag een training, cursus of workshop of kijk je liever tijdens een open dag? Het overzicht van al onze events vind je hieronder. Wat denk je van zeep maken, worst maken of zelf een varken uitbenen? Natuurlijk afgesloten met een lekkere borrel en eventueel een hapje. We bieden openbare en besloten workshops aan. Voor de openbare workshops kan iedereen zich aanmelden, de datum staat vermeld bij de workshop. Alle workshops zijn ook met een besloten gezelschap te boeken. Deze workshops staan ook apart vermeld en hebben als datum 01 jan; de datum wordt in overleg bepaalt. 

Kom je met een groep, wil je een privé-workshop, een andere datum, liever een combi van workshops of heb je andere wensen? Mail, bel of app ze naar: inge@degoedgevulde.nl of 06-45810956. Al deze workshops zijn ook te boeken als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, familiefeest, vriendenuitje, dagje uit, bedrijfsfeest of vriendenweekend. Neem contact op voor de mogelijkheden. Wil je tijdens je workshop gebruik maken van catering? Daarvoor werken we onder andere samen met KookLokaal Bij Dinja in Mariënvelde. 

Onze workshops zijn aangepast volgens de laatste Covid-maatregelen. De buitenworkshops Varkens en Kippen houden gaan door met gepaste afstand. Je kunt deze workshops ook voor een privé-groep boeken. Ook de open dagen gaan met deze maatregelen door.

De binnenworkshops Varken uitbenen, worst maken en zeep maken gaan ook door. Alles binnen de Covid-regels opgesteld door het RIVM. Daarnaast verwachten we dat mensen bij klachten thuis blijven.