NAAR DE WEBSHOP
WORKSHOP RESERVEREN
AANMELDEN OPEN UUR

Events

Workshop Training Cursus Open dag

Zelf aan de slag met Goed Vlees op een datum die jij kiest

Onze workshops zijn Covid-proof en vinden plaats in kleine privé-gezelschappen. De datum wordt in overleg bepaalt. Wil je zelf aan de slag en volg je graag een training, cursus of workshop of kijk je liever tijdens een open dag? Het overzicht van al onze events vind je hieronder. Wat denk je van zeep maken, worst maken of zelf een varken uitbenen? Natuurlijk afgesloten met een lekkere borrel en eventueel een hapje. 

Wil je tijdens je workshop gebruik maken van catering? Daarvoor werken we samen met KookLokaal Bij Dinja in Mariënvelde. Kom je met een groep, wil je een privé-workshop, een andere datum, liever een combi van workshops of heb je andere wensen? Mail, bel of app ze naar: inge@degoedgevulde.nl of 06-45810956. Al deze workshops zijn ook te boeken als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, familiefeest, vriendenuitje, dagje uit, bedrijfsfeest of vriendenweekend. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Onze workshops zijn aangepast volgens de laatste Covid-maatregelen. De buitenworkshops Varkens en Kippen houden gaan door met gepaste afstand, een kleiner aantal deelnemers en mondkapjes. Je kunt deze workshops ook voor een privé-groep boeken. Ook de open dagen gaan met deze maatregelen door.

De binnenworkshops Varken uitbenen, worst maken en zeep maken zijn aangepast naar privé-workshops. Jij en max 2 anderen of jij en jouw gezin (natuurlijk alleen als je klachten vrij bent) kunnen samen een workshop volgen. Alles binnen de Covid-regels en samen prikken we een datum die jullie past. Een leuk verzetje met je dierbaren in deze tijd waarin niet zoveel kan.

Tijdens de (privé) workshops en de open dag handelen we volgens de richtlijnen van het RIVM. We zorgen voor passende bescherming in de vorm van mondkapjes, handschoenen, ontsmetting en voldoende afstand. Daarnaast verwachten we dat mensen bij klachten thuis blijven.