NAAR DE WEBSHOP
WORKSHOP RESERVEREN
AANMELDEN GOED GEVULDE MIDDAG

Events

Workshop Training Cursus Open dag

Zelf aan de slag met Goed Vlees op een datum die jij kiest

Wil je zelf aan de slag en volg je graag een training, cursus of workshop of kijk je liever tijdens een open dag? Het overzicht van al onze events vind je hieronder. Wat denk je van zeep maken, worst maken of zelf een varken uitbenen? Natuurlijk afgesloten met een lekkere borrel en eventueel een hapje. Alle workshops zijn besloten, dat betekent dat jij zelf met een groep komt. Wij bieden geen openbare workshops aan. De vraag hiernaar is sinds Corona erg beperkt. De datum van de workshops staat op 01 jan; de datum wordt in overleg met jullie bepaalt. 

Kom je met een speciale groep, wil je een privé-workshop, een andere datum, liever een combi van workshops of heb je andere wensen? Mail, bel of app ze naar: inge@degoedgevulde.nl of 06-45810956. Al deze workshops zijn ook te boeken als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, familiefeest, vriendenuitje, dagje uit, bedrijfsfeest of vriendenweekend. Neem contact op voor de mogelijkheden. Wil je tijdens je workshop gebruik maken van catering? Daarvoor werken we onder andere samen met KookLokaal Bij Dinja in Mariënvelde. 

Onze workshops zijn aangepast volgens de laatste Covid-maatregelen, opgesteld door het RIVM. Daarnaast verwachten we dat mensen bij klachten thuis blijven.